Tag: гоговска

sdsm za otcet

СДСМ: „Граѓаните сакаат отчет за сработеното, а не нереални планови за иднината“

Општинската организација на СДСМ со обвинувања до градоначалникот Бакрачески дека проектите на претходната локална ги прикажува како свои. Охридските социјал-демократи на прес конференција го обвинија градоначалникот Никола Бакрачески дека проектите кои ги прикажал во брошурата како дел од отчетот за досега сработеното, се всушност проекти на претходната локална власт. Од општинската организација на СДСМ велат дека граѓаните во неговиот отчет сакаат да слушнат што е конкретно сработено, а не какви се плановите за иднината. „Еве господине Бакрачески, ние ќе Ве потсетиме што е тоа што го ветивте,...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad