Tag: гнитинг

keli

Сумосуицидна амбиција

Кели Гнитинг од Аризона, американски трикратен сумо шампион стана првиот човек во историјата кој претрчал маратон со цели 180 килограми. Времето? Неважно. Кели Гнитинг од Аризона, американски трикратен сумо шампион стана првиот човек во историјата кој претрчал маратон со цели 180 килограми. Времето? Неважно.Иако е тежок 182 килограми, ова не беше пречка за Кели да го истрча маратонот во Лос Анџелес и да се запише во Гинисовата книга на рекорди како најтешкиот човек кој било кога успеал да заврши трка долга 42 километри. На целта стигна за 9 часа, 48 минути и 52 секунди, според LA Times. Како...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top