Tag: гневно

Теорија на заговор

Жестоки критики кон судиската организација По поразот на Реал од Барселона во Мадрид, Кристиано Роналдо жестоко го критикувал главниот судија Ундиано Маљенко. „Направи премногу грешки за натпревар кој е на ова рамниште. Со лошите одлуки внесе нервоза кај играчите, требаше некој друг да суди, тој не е за вакви големи натпревари. Не сакам да се правдам, но…“, гневно изјавил Роналдо и продолжил уште пожестоко: „Тешко е да се игра и да се бориш кога некои луѓе не дозволуваат да победиш. Долго сум овде, доволно за да разберам како на некои очигледно им пречи кога победуваме. Ни завидуваат,...

Continue reading

blind date

А таа што барала таму?!

Вработените во кафулето на улицата Fairview во градчето Бери повикале полиција кога 49 годишната жена гневно се нафрлила врз мажот кој ја чекал со букет во рацете , го полила со врело кафе и го исшамарала. Канаѓанец добил шоља кафе по глава откако на состанок на слепо се нашол со својата актуелна девојка – пишува Toronto Sun. Вработените во кафулето на улицата Fairview во градчето Бери повикале полиција кога 49 годишната жена гневно се нафрлила врз мажот кој ја чекал со букет во рацете , го полила со врело кафе и го исшамарала. Таа прво била изненадена мислејќи дека тој случајно се нашол...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top