Tag: глушецот

pepsi

„Пепси“ тврди дека нивната сода може да стопи мртов глушец

Компанијата „Пепси“ соочена со тужба на еден човек, кој тврди дека пронашол глушец во нејзиниот пијалок Маунтин ду се одбрани со тврдењето дека нивната сода може да стопи глушец пред тој да биде пронајден во неа. Компанијата „Пепси“ соочена со тужба на еден човек, кој тврди дека пронашол глушец во нејзиниот пијалок Маунтин ду се одбрани со тврдењето дека нивната сода може да стопи глушец пред тој да биде пронајден во неа. Еден човек од Илионис го тужеше „Пепси“ во 2009 година, откако, според неговото тврдење исплукал остатоци од мртов глушец, кој се наоѓал во пијалокот. Тој тврди дека потоа...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top