Tag: глумец

Javier Bardem

Најдобро облечен маж на светот

Шпанскиот глумец Javier Bardem е најдобро облечен маж помеѓу познатите личности, оцени списанието GQ. Жирито на британското издание на списанието за мажи GQ беше согласно дека 41-годишниот глумец е “претставник на дискретниот и елегантен стил и не е чудо што и паднал во очи на Penelope Cruz”.Второто место го делат индискиот дизајнер на накит Waris Ahluwalia и шведскиот глумец Alexander Skarsgard. Помеѓу десетте најдобро облечени мажи се наоѓаат актерите Zac Efron и George Clooney.Најлошо облечените започнуваат со Mel Gibson и британскиот моден дизајнер Henry Holland. Во оваа група се наоѓаат...

Continue reading

kevin Costner

Кевин Костнер му претстави на Конгресот план за чистење на нафтената дамка

Американскиот актер Кевин Костнер го претстави пред американскиот Конгрес својот план за чистење на нафтената дамка во Мексиканскиот Залив. Познатиот актер пред конгресниот Одбор задолжен за истражување на причините на најголемата еколошка катастрофа во историјата на САД вчера ја претстави технологијата на својата компанија, која се занимава со производство на машини за чистење на нафтени дамки, преку процес на одвојување на нафтата од водата, пред таа да стигне до брегот. Американскиот актер Кевин Костнер го претстави пред американскиот Конгрес својот план за чистење на нафтената дамка во...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad