Tag: глумат

Brad Pitt

Бред Пит ќе го ослободува Скопје?

Холивудскиот актер, Бред Пит, би можел да се појави во филмот на неговиот хрватски колега Раде Шербеџија што ќе се снима во Македонија. Холивудскиот актер, Бред Пит, би можел да се појави во филмот на неговиот хрватски колега Раде Шербеџија што ќе се снима во Македонија.Во интервју за белградскиот весник “Блиц“, Шербеџија најавува дека следната година ќе режира филм “Ослободување на Скопје“, во кој покрај македонски актери, сака во него да глуми и Бред Пит. “Ќе глумат претежно глумци од Македонија и еден странец, Германец. Би сакал тоа да биде некој како Бред Пит. Можеби ќе биде токму тој,...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top