Tag: глумата

george clooney

Обиди се да береш тутун

Џорџ Клуни вели дека му е смачено да слуша како некои од неговите колеги постојано „кукаат“, а поим немаат колку се всушност среќни. Џорџ Клуни им порачал на своите колеги актери да престанат да се жалат на работата бидејќи постојат и многу потешки начини да се заработи во животот. Вели дека му е смачено да слуша како некои „кукаат“, а поим немаат колку се всушност среќни. -Јас порано берев тутун во Кентаки и едно време продавав осигурување од врата до врата – тоа е тешка работа. Глумата не е – рекол Клуни во текот на состанок со „Холивуд рипортерс“. -Ако некој се наоѓа на оваа...

Continue reading

Eva Ras

Ева Рас очекува улога во македонски филм

Познатата српска актерка Ева Рас, не се откажува од глумата. Покрај тоа што како актерка веќе била  ангажирана во Србија, нејзина желба е да сорабутува со македонските прдуценти и да настапи на нашата сцена. „Јас сум била и останувам актерка до крај на животот. Со распаѓањето на Југославија ништо не е како порано. Посебно на полето на драмската уметност“. Ова е дел од исповеста на познатата српска актерка Ева Марија Балаш – Стевиќ, вистинсакото име на Ева Рас. Познатата српска глумица Рас, пред камерата на ТВМ сигурна во себе изјави, дека и покрај годините што ги има, таа не се откажува од...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad