Tag: гледај

life

Кратки инструкции за животот

Секој го живее животот на свој начин и по свои правила. Овие кратки инструкции се инспиративни, ведри, дел од нив дури и смешни, но сепак, во суштина сите се реални. Интересни да се прочитаат, а поучни за да се применат. Секој го живее животот на свој начин и по свои правила. Овие кратки инструкции се инспиративни, ведри, дел од нив дури и смешни, но сепак, во суштина сите се реални. Интересни да се прочитаат, а поучни за да се применат. 1. Ракувај се цврсто! 2. Гледај ги луѓето во очи! 3. Пеј додека се тушираш! 4. Доколку се впуштиш во тепачка, гледај да удриш прв и да биде тоа силен удар....

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad