Tag: гледаноста

Facebook со нов алгоритам за намалување на гледаноста на наивни содржини

Често на Facebook може да се видат содржини од типот ”Кликнете овде и освоите…” Често на Facebook можат да се видат содржини од типот “Кликнете овде и освоите…” или слични наслови, кои вообичаено се направени за собирање што повеќе кликања, а всушност ништо нема да освоите. Сѐ повеќе луѓе ги избегнуваат овие содржини, но често коментираат на нив како на пример “ова е измама”, не кликнувајте на оваа содржина” и слично. Секако, со ова се добива спротивен ефект, всушност се зголемува можноста за прикажување на овие содржини во news feed со што изостануваат поважните содржини кои вас...

Continue reading

two and a half men

„Два и пол мажи“ ги руши рекордите на гледаност

Без оглед на тоа што многумина не очекуваа дека Ештон Качер доследно ќе го замени легендарниот Чарли Шин во „Два ипол мажи“, тој не само што го направи тоа туку и ги сруши рекордите на гледаност на оваа серија. Без оглед на тоа што многумина не очекуваа дека Ештон Качер доследно ќе го замени легендарниот Чарли Шин во „Два ипол мажи“, тој не само што го направи тоа туку и ги сруши рекордите на гледаност на оваа серија.Чарли ја напушти серијата „Два ипол мажи“, а како негова замена дојде прексрасниот Качер. Многумина очекуваа пад на гледаноста и дека Ештон едноставно нема да може да ги „следи...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad