Tag: гил

rape

Брејвик инспирација за норвешките силувачи

По 49 сексуални напади и силувања во норвешката престолнина Осло досега годинава, норвешкиот министер за правосудство, Кнут Сторбергет, ги повика надлежните полициски органи на кризен состанок. По 49 сексуални напади и силувања во норвешката престолнина Осло досега годинава, норвешкиот министер за правосудство, Кнут Сторбергет, ги повика надлежните полициски органи на кризен состанок. Бројот на сексуални напади во Осло е далеку поголем во споредба со другите главни градови во Скандинавија. Само изминатиот викенд во полицијата биле пријавени шест нови случаи, пишува норвешкиот весник „Верденс...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top