Tag: геолошко

matura

Класен чес на Билјанините извори

Генерацијата матуранти од средното геолошко училиште во Пробиштип кои завршиле во далечната 1973 год., својот класен час го одржаа на Билјанините извори.   Класен чес на Билјанините извори. Генерацијата матуранти од средното геолошко училиште во Пробиштип кои завршиле во далечната 1973 год. својот 40 годишен јубилеј го одбележуваат во Охрид. Идеата за ваквата прослава е на нивниот соученик Ванчо Чифлиганец, кој вели дека шест јубилеи славеле во Пробиштип, но овој седмиот ќе го прослават во Охрид затоа што тој е вљубеник во градов и тоа негово чувство сака да го сподели со неговите соученици. Охрид...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top