Tag: гд

logo

ГД „Портестирам“, по седми пат организира протести во Охрид

Во организација на граѓанското движење „Протестирам“ денеска во Охрид по седми пат ќе се организира мирен протест. Во организација на граѓанското движење „Протестирам“ денеска во Охрид по седми пат ќе се организира мирен протест. Протестот ќе биде со почеток во 18:30 часот на плоштадот „Чинар“. Граѓаните ќе го изразат своето незадоволство од одлуката за аболиција и одлуката за нерегуларни избори на 5-ти јуни. Граѓанското движење „Протестирам“ организира протести и во останатите градови во Република Македонија.

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top