Tag: гвен

Gven so soprugot Gevin

Гвен Стефани се разведува, сопругот бил и со мажи и со жени

Иако Гвен и Гевин беа во заедница повеќе од 10 години и беа вистински успех во светот на шоубизнисот, според магазинот “Star” сето тоа е готово. Иако Гвен и Гевин беа во заедница повеќе од 10 години и беа вистински успех во светот на шоубизнисот, според магазинот “Star” сето тоа е готово.Гвен Стефани и Гевин Роздејл пробале својот брак да го спасат со помош на брачни советувалишта, но најверојатно нивниот развод е неизбежен според “Star”. Првата случка за развод се случила на две години од бракот на овие двајца кога Гвен дознала дека Гевин има 22 годишна...

Continue reading

Gven stefani

Гвен Стефани се враќа во No Doubt

Таа донела таква одлука бидејќи смета дека и се доволно обврски во животот коишто ја одвраќаат од семејството. Гвен Стефани по долги години ја заврши соло кариерата и објави дека се враќа кај својот матичен бенд, No Doubt.Таа донела таква одлука бидејќи смета дека и се доволно обврски во животот коишто ја одвраќаат од семејството. Како посветена сопруга и мајка, сака да поминува повеќе време со оние луѓе коишто вистински и значат и ги сака. „Тоа требаше да биде еден миг. Стана малку поголем од тоа што сите очекувавме…“ – изјавила таа во врска со периодот кога настапуваше сама. Новиот...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top