Tag: га-га

silva i ga ga

Лула да Силва, Лејди Гага и Бил Клинтон меѓу најлвијателните личности според „Тајм“

Бразилскиот претседател Лула да Силва е прв на листата на стоте највлијателни личности што ја прави магазинот „Тајм“, во која фигурираат и Лејди Гага и генералниот директор на ММФ Доминик Строс-Кан. Магазинот прави неколку категории и бразилскиот претседател е прв во категоријата – претседатели. За да се образложи решението за Лула да Силва да биде на првото место на највлијателни личности во светот, Тајм цитира изјава на Мајкл Мур кој вели дека она што Лула го прави за Бразил е нешто што обично се вика американски сон. Американската пејачка Лејди Гага е прва во категоријата „уметници“....

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top