Tag: гаќите

thong

Преовлада здравиот разум

Жените слават, мажите тагуваат, тангата оди во историја. Конечно дојде и тој ден, танга гаќите повеќе не се во мода. По долги години борба со добриот вкус, разумот преовлада и тангата замина во модната историја. Продажбата на овие гаќи за прв пат е намалена, и тоа за дури 17 отсто на светско ниво. Тангата врвот го доживеа во 2003 година, а денеска сочинуваат само 23 отсто од пазарот. Денес тангата е заменета од боксерките, бразилските гаќи и ретро гаќите од 60-тите години. Кратка историја: – Во 1930 година почнале да ги носат стриптизетите во Њујорк – Во 70-тите доминираат на плажите...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top