Tag: гајба

Obama

Обама му испрати гајба пиво на канадскиот премиер

Американскиот претседател Барак Обама, кој го загуби облогот со канадскиот премиер Стивен Харпер за натпреварот во хокеј меѓу Канада и САД на Зимските олимписки игри, нареди да му испратат гајба пиво на канадскиот премиер. Американскиот претседател Барак Обама, кој го загуби облогот со канадскиот премиер Стивен Харпер за натпреварот во хокеј меѓу Канада и САД на Зимските олимписки игри, нареди да му испратат гајба пиво на канадскиот премиер. Претставникот на Белата куќа Роберт Гибс соопшти дека Обама наредил на Амбасадата на САД во Канада да испрати на канадскиот премиер не само заработената...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top