Tag: гатачки

bajacki

Им верувате ли на бајачките и гатачките?

Навистина запрепастуваки е  колкав е бројот на бајачки, гатачки, јасновитци, лекувачи на секакви болести, биоенергичари и слично во нашата земја, но и во нашиот град. Навистина запрепастуваки е  колкав е бројот на бајачки, гатачки, јасновитци, лекувачи на секакви болести, биоенергичари и слично во нашата земја, но и во нашиот град. Народот кога е во мака е конфузен , збунет и очаен на секоја врата тропа, па затоа голем број и од охриѓани досега ги користеле услугите на овие лица. Додека одењето кај психијатар или психолог сеуште за жал се смета за ненормална работа, одењето кај таканаречените...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top