Tag: гастросексуалци

Готвењето е машка работа

Модерните мажи добија посебно име. Сега се гастросексуалци бидејќи знаат да готват, а готвењето е важен фактот во современото заведување. Модерните мажи добија посебно име. Сега се гастросексуалци бидејќи знаат да готват, а готвењето е важен фактот во современото заведување. Едно британско истражување покажува дека жените освен друштвениот статус, изгледот и смислата за хумор високо ги вреднуваат и кулинарските способности на својот партнер. Речиси половина од испитуваните жени истакнале дека им се допаѓаат мажи кои добро се снаоѓаат во кујната. Истражувањето на PurAsia покажува дека секој...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad