Tag: гастрономските

orientalna kujna

Ориентална кујна отсега во Струга

Гастрономските специјалитети на на турската кујна, која обилува со ориентални јадења и специјалитети, отсега во Струга. Гастрономските специјалитети на на турската кујна, која обилува со ориентални јадења и специјалитети, отсега во Струга. Ориенталните гастрономски специјалитети, отсега во Струга. На струшката ривиера, во непосредна близина на Хотел „Галеб“,неодамна отворен ресторанот „Фес“. Станува збор за гастрономска куќа во регионов единствена по својата понуда. „Се издвојуваме од останатите со тоа што првенствено служиме ориентална кујна, турска храна со професионален кувар, кој е обучен...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top