Tag: гардероба

Четврти на листата на Forbes а гардероба купува на “бувљак”

Акумулираното богатство на Kamprad се проценува на 640 милијарди шведски круни Основачот и сопственик на познатиот светски производител на мебел, IKEA, Ingvar Kamprad, во документарен филм прикажан на шведската телевизија TV4 признал дека својата облека ја купува по “бувљаци” заради штедење. Kamprad, кој на 30 март навршува 90 години, за TV4 рекол дека му се чини оти сѐ што поседува и што носи од гардероба е купено на “бувљак”. Шведскиот милијардер е четврти на листата најбогати на Forbes и познат е по штедењето. Тој рекол дека се облекува на “бувљаци” бидејќи на тој начин дава добар пример...

Continue reading

maz

Мажите се како мечки на пролет

Жени, внимавајте! Мислевте дека само мечките се будат на пролет? Цвеќињата цветаат, дрвјата се разлистуваат, мечките се будат, и мажите исто така. Жени, внимавајте! Мислевте дека само мечките се будат на пролет? Цвеќињата цветаат, дрвјата се разлистуваат, мечките се будат, и мажите исто така. На пролет се буди мажот во мажот! Поточно нивниот тестостерон, кој им е на највисоко ниво. Телесно, ментално и интелектуално сега се најаки. Не е лесно да си маж, ама и жена! Мажите без срам се вртат на улица по понежниот пол. Адреналинот им расте додека шетаат и се возат по улици. Лесно се возбудуваат...

Continue reading

gimnazija

Учениците и професорите од ОСУ„Св Климент Охридски“ во униформи

Средношколците и професорите од ОСУ Св. Климент Охридски со унифицирана гардероба. Учениците добија дел од облеката, а  до крајот на неделава треба да им се поделат уште полуверите. Родителите реагираат дека сумата која ја плаќаат 1947 денари за поло маичка, блуза до долги ракави и полувер е  премногу во споредба со квалитетот на облеката што го добија децата. Средношколците и професорите од ОСУ Св. Климент Охридски со унифицирана гардероба. Учениците добија дел од облеката, а  до крајот на неделава треба да им се поделат уште полуверите. Родителите реагираат дека сумата која ја плаќаат 1947...

Continue reading© All rights reserved. Powered by Портал ТВМ.
Back to Top