Tag: гаргано

andrea stramacioni

Проклетството на Интер

Тренерот на Интер, Андреа Страмачони ја продолжи традицијата вината за секој нов пораз да ја бара на друго место, а не кај самиот себе. Тренерот на Интер, Андреа Страмачони ја продолжи традицијата вината за секој нов пораз да ја бара на друго место, а не кај самиот себе. Веднаш по непријатниот пораз од Каљари, предводникот на “нероазурите” изјави дека неговите фудбалери се проколнати. „Уште една нова повреда. Го загубивме и Валтер Гаргано. Тимот не делуваше доволно балансирано по повредата на Гаргано. Се повреди и Нагатомо. Двајцата нема да бидат во комбинација за реванш натпреварот од 1/2 финалната...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top