Tag: габаритниот

Граѓаните габаритниот отпад може да го пријавуваат на еко линија

Компанијата Нула Отпад ДОО редовно врши собирање на батерии, електронски и електричен отпад. Охриѓани соработуваат со компанијата, но секогаш има можност за поголема соработка, инфомираат од Нула отпад.  Се загадува животната средина и се расфрла секаков вид дотараени електрични и електронски апарати, а постои можност да бидат бесплатно подигнати од домовите. Лиценцираното друштво за управување со отпад „Нула отпад“ ги собира габаритни непотребни електронски и електрични предемети како фрижидери, шпорети и слични апарати од домаќинството. Пријавувањето е на Еко-линијата 070 23 60 00 информира...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top