Tag: вуд

Natali Wood

Дали Роберт Вагнер е одговорен за смртта на Натали Вуд?

После повторното отворање на истрагата за смртта на актерката Натали Вуд која под необични околности се удави во 1981 година, полицијата дојде до некои нови сознанија. После повторното отворање на истрагата за смртта на актерката Натали Вуд која под необични околности се удави во 1981 година, полицијата дојде до некои нови сознанија. Пред 30 години Натали Вуд е пронајдена мртва после излет со брод покрај брегот на Калифорнија, а на бродот со неа беа сопругот тв-ѕвездата Роберт Вагнер и познатиот актер Кристофер Вокен. Случајот е повторно отворен откако капетанот на јахтата Денис Даверн изјавил...

Continue reading

Natali wood

По 30 години повторно се отвора истрагата за смртта на Натали Вуд

Американската полиција известила дека повторно ќе ја отвори истрагата околу смртта на познатата актерка Натали Вуд, која се удавила под чудни околности на крајот на ноември 1981 година. Американската полиција известила дека повторно ќе ја отвори истрагата околу смртта на познатата актерка Натали Вуд, која се удавила под чудни околности на крајот на ноември 1981 година. Безживотното тело на 43-годишната Вуд е пронајдено како плута во близина на калифорнискиот остров Санта Каталина. Вечерта пред нејзината смрт, ѕвездата од филмовите “Бунтовник без причина“ и “Приказната од западната страна“, ...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top