Tag: ВТЦ

лого

Генералниот секретар на WCO во посета на Македонија

Генералниот секретар на Светската царинска организација Кунио Микурија од денеска ќе престојува во дводневна официјална посета на Република Македонија. Генералниот секретар на Светската царинска организација Кунио Микурија од денеска ќе престојува во дводневна официјална посета на Република Македонија. За време на посетата, тој ќе се сретне со директорот на Царинската управа Ванчо Каргов, а ќе биде потпишан и Меморандум за отворање на Регионален центар за обуки меѓу Светската царинска организација, Царинската управа и Економскиот факултет во Скопје по што официјално ќе биде отворен Центарот. Микурија...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top