Tag: вртоглавите

Еден живот вреди милиони долари

Податокот откриен преку Гинис Животот очигледно има цена во силициумската долина – неименуван милијардер од ИТ индустријата го осигурал својот живот на 201 милиони долари. Податокот е откриен преку Гинисовата книга на рекорди, но името од богаташот се држи во тајност. “Полисата ја има еден многу познат технолошки милијардер од Калифорнија”, рекол советникот за осигурувања Дови Френсис. Тој објаснил дека самите богаташи си одлучуваат за животното осигурување од бројни причини, но еден од најголемите е прашањето за данок. “Со имотот на богатите пристигнува и голема обврска за данок, а бидејќи...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top