Tag: врти

yellow mellow

Носете жолто оваа пролет

Иако модата оваа пролет се уште се врти околу флуоросцентните бои, сепак слободно можете да се одлучите за смирена жолта боја. Иако модата оваа пролет се уште се врти околу флуоросцентните бои, сепак слободно можете да се одлучите за смирена жолта боја. За бојата на бананата, лимонот и веселиот сончоглед се одлучија и Mulberry, Akris, Burberry Prorsum и Blugirl, па така и вие направете модерни комбинации со овие нијанси.  Да ја изберете соодветната жолта боја, која убаво прилега на вашиот тен, е исто како да ја бирате вистинската нијанса на црвен кармин – треба многу да работите на тоа! Еве...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad