Tag: вредните

avtopat izgradba

Метар по метар се раѓа автопатот Охрид – Кичево

Метар по метар вредните работници трпеливо ја создаваат траекторијата по која ќе минува новиот автопат. Теренот со исклучително непријатна конфигурација претставува вистинска опасност за работниците, кои со своите машини го пробиваат теренот, пишува „Нова Македонија“. Метар по метар вредните работници трпеливо ја создаваат траекторијата по која ќе минува новиот автопат. Теренот со исклучително непријатна конфигурација претставува вистинска опасност за работниците, кои со своите машини го пробиваат теренот, пишува „Нова Македонија“. Долгогодишниот сон на граѓаните на Кичево и на Охрид за автопатско...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top