Tag: врачување

diploma

Oдликувани новите академски граѓани на ФТУ

Новите академски граѓани денес ги добија своите дипломи. На Факултетот за туризам и угостителство дипломците во првиот и вториот циклус на студии примија признание за вложениот труд. Новите академски граѓани денес ги добија своите дипломи. На Факултетот за туризам и угостителство дипломците во првиот и вториот циклус на студии примија признание за вложениот труд. Обединети во духот на Свети Климент Охридски, денеска своите дипломи ги примја новите академските граѓани кои студираа во првиот и вториот циклус на ФТУ.   „На сите нас по денешниот настан ни се отвора нова страница од животот,  која...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top