Tag: враговски

vmro

Лавина реакции и контрареaкции предизвика изборот на директор на охридската гимназија

Лавина реакции и контрарекации предизвика изборот на директор на охридската гимназија. По локалната самоупрaва и ОК НА ВМРО ДПМНЕ денес излезе со прес за  вчерашните обвинувања од страна на ОО СДСМ во врска со причините зошто градоначалникот го врати предлогот до Училишниот одбор Јамандиев да биде директор на гимназијата и поништувањето на постапката за избор од страна на трудовиот инспекторат. Пресот  на СДС од Охрид, вчера  имаше само една јасна причина, да го девалвира законот и институциите во Охрид и Република Македонија. Тоа е препознатлив стил на политичко размислување на СДС, само да...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top