Tag: впишување

Sarkozy

Гугл бомба за Саркози

Во најновиот напад со Гугл бомба, по впишување на францускиот термин за “шупак”, Trou du Cul, прв на листата од добиени резултати се појавува линк од Фејсбук профилот на Николас Саркози. Во најновиот напад со Гугл бомба, по впишување на францускиот термин за “шупак”, Trou du Cul, прв на листата од добиени резултати се појавува линк од Фејсбук профилот на Николас Саркози.Францускиот претседател е жртва на т.н. “Гугл бомба”, која се “активира” на тој начин што илјадници интернет корисници го линкаат терминот до сајтот за да го натераат Гугл да го стави на првото место од...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top