Tag: впишете

Google овозможи лоцирање на телефонот во случај на губење или кражба

Ако не знаете каде ви се наоѓа телефонот, прашајте го Google Познато е дека Google  со своите алатки веќе со години го олеснува секојдневието и го знае одговорот на секое прашање, а од сега знае и каде е вашиот Android. Воопшто нема сомнение во фактот дека таа информација компанијата ја знаела и вешто ја прикривала во годините наназад, но истата Google одлучи да ја сподели со нас и на тој начин да ни помогне во трагањето по телефонот во случај да е украден или во случај да не знаете каде сте го оставиле. Сѐ што треба да направите за Google да ви открие каде се наоѓа вашиот телефон е да впишете...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad