Tag: восток

Hitler i Eva

Остатоците на Хитлер на Антарктикот чекаат клонирање

Дупчалката на руските научници стигна до езерото Восток, скриено 4 километри под мразот на Антарктикот, „запечатено“ и недопрено од човечка рака (најверојатно) веќе 20 милиони години. Дупчалката на руските научници стигна до езерото Восток, скриено 4 километри под мразот на Антарктикот, „запечатено“ и недопрено од човечка рака (најверојатно) веќе 20 милиони години. Научниците се надеваат дека можеби ќе пронајдат уникатни форми на живот, што ќе им даде насоки за можноста за живот во други делови од Соларниот систем (Европа, месечината на Јупитер или Енцелад, месечина на Сатурн)… Или можеби...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top