Tag: бојл

Ohrid

Британските туристи се палат на дестинации како Македонија и Руанда

Македонија, која можеби досега е најдобро позната околу своите врски со Александар Велики, по Мајка Тереза и околу спорот за името што државата го има со соседна Грција, ретко е присутна на главната туристичка карта како интересна и посакувана туристичка дестинација, пишува лондонски „Дејли Телеграф“. Македонија, која можеби досега е најдобро позната околу своите врски со Александар Велики, по Мајка Тереза и околу спорот за името што државата го има со соседна Грција, ретко е присутна на главната туристичка карта како интересна и посакувана туристичка дестинација, пишува лондонски „Дејли Телеграф“. Во...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top