Tag: бојкотот

roditelski gimnazija

Родителски средби во гимназија поради бојкотот на наставата

Менаџментот на ОСУ „Св.Климент Охридски“ свика родителски средби за класовите од завршните години. Поради сериозноста на актуелната состојбата поврзана со бојкотот на наставата од страна на учениците во ОСУ „Св.Климент Охридски“,  менаџментот на  ова охридско средно училиште закажа родителски средби  за трета и четврта година. Целта, според нив, е  дискусија  со родителите околу  надминување на проблемот и враќање на учениците  во редовна настава. Родителските средби се закажани за  06.05.2015 год. во 18 часот и 30 минути.  

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top