Tag: бојект

Групна тепачка во угостителски бојект на „Железничка“

На 20.10.2019 околу 20.00 часот во СВР Охрид пријавено е нарушување на  јавниот ред и мир со физички напад извршен во угостителски објект на улица „Железничка“ во Охрид од В.Ј.(38), М.Ј.(35) и М.Ј.(30), сите од Охрид, врз  В.И.(29) од Скопје и Х.Р.(19) од Охрид. На 20.10.2019 околу 20.00 часот во СВР Охрид пријавено е нарушување на јавниот ред и мир со физички напад извршен во угостителски објект на улица „Железничка“ во Охрид од В.Ј.(38), М.Ј.(35) и М.Ј.(30), сите од Охрид, врз В.И.(29) од Скопје и Х.Р.(19) од Охрид. Против напаѓачите СВР Охрид ќе поднесе соодветна пријава.

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top