Tag: болдвин

dislike

„Dislike” копчето нема да се случи

Социјалната мрежа Фејсбук во иднина нема да го додаде долго очекуваното “dislike” копче, вели инженерот задолжен за нови производи Боб Болдвин. Социјалната мрежа Фејсбук во иднина нема да го додаде долго очекуваното “dislike” копче, вели инженерот задолжен за нови производи Боб Болдвин. Boldvin кој работел на бројни популарни опции на Фејсбук, отворено зборува за фамозното “dislike” копче. Сите активности на Фејсбук се фокусирани на позитивните реакции од луѓето. Like копчето претставува најлесен начин за изразување на позитивните чувства. Додавањето на копче...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top