Tag: бока

navivaci

Кои се најдобрите навивачи во светот?

Реномираниот француски фудбалски магазин So Foot направи листа на најдобри навивачки групи во светот на фудбалот. На првото место се навивачите на Бока Јуниорс. Реномираниот француски фудбалски магазин So Foot направи листа на најдобри навивачки групи во светот на фудбалот. На првото место се навивачите на Бока Јуниорс. Додека во некои земји се врши репресија врз навивачите, некаде фудбалските натпревари изгледаат како театарска претстава, а кај нас стадионите се празни, постојат места каде што се уште е уживање да се гледа фудбал во вистинска атмосфера.Постојат стадиони каде страствени навивачи...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top