Tag: богдановски

Ацо Богданоски

Почина поранешниот член на „Нокаут“ Ацо Конга

Ацо Богдановски- Конга, познат музичар и поранешен член на групата “Нокаут”, почина по долга битка со тешката болест. Ацо Богдановски- Конга, познат музичар и поранешен член на групата “Нокаут”, почина по долга битка со тешката болест. Пред 3 месеци јавноста дозна за здравствените проблеми на Ацо Конга, кога беше иницирана хуманитарна акција од неговите колеги. На својот официјален Фејсбук профил, македонскиот пејач Јоцо Панов, инаку близок пријател на Ацо Конга, ја објави веста, додавајќи дека за жал, метастазите му се прошириле и на други делови од телото и затоа итно...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad