Tag: бнт

potpis

Ќе ја гледаме Бугарската национална телевизија – БНП

Република Македонија и Република Бугарија ќе имаат можност одблиску да се запознаат со културната разновидност на двете држави откако во петокот во Охрид направија уште еден чекор напред во развивањето на меѓусебната соработка потпишувајќи Договор за реемитување меѓу Македонската радиотелевизија (МРТ) и Бугарската национална телевизија (БНТ). Република Македонија и Република Бугарија ќе имаат можност одблиску да се запознаат со културната разновидност на двете држави откако во петокот во Охрид направија уште еден чекор напред во развивањето на меѓусебната соработка потпишувајќи Договор за реемитување...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top