Tag: блокбастерот

hobit

„Хобитот“ „лапна“ една милијарда долари

Блокбастерот на Питер Џексон “Хобитот: Неочекувано патување” влезе во ексклузивниот клуб на 15 блокбастери чии приходи ја надминуваат бројката од милијарда долари во светската дистрибуција. Блокбастерот на Питер Џексон “Хобитот: Неочекувано патување” влезе во ексклузивниот клуб на 15 блокбастери чии приходи ја надминуваат бројката од милијарда долари во светската дистрибуција. Филмот на Питер Џексон во првата недела на прикажување заработи 84 милиони долари, а вкупната заработка изнесува 1 001 134 992 долари. За да ја постигне оваа вртоглава заработка му требаа само 77...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top