Tag: блокаторите

ЈП „Билјанини Извори“ ќе ги заменува блокаторите со платни налози за неплаќачите на јавниот паркинг

ЈП „Билјанини Извори“ ќе ги санкционира неплаќачите со издавање на платен налог наместо со блокатори за неплаќање на користен паркинг во А и Б зоните. Охриѓани и странците се претежно дисциплинирани во однос на плаќањето , но има возачи кои со наведување разни причини и вршење притисок врз вработените не сакаат да платат, велат од ова претпријатие кое стопанисува со јавниот паркинг простор во градот.  ЈП „Билјанини Извори“ ќе ги заменува блокаторите со платни налози за неплаќачите на јавниот паркинг. Оваа мерка ќе се применува од 20 јануари за неплаќање на користен јавен паркинг во А и Б зоните,...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad