Tag: блис

babicka

Рент-а-бабичка

Ви недостигаат колачи со мирис на цимет, највкусниот џем на светот, пита со спанаќ. Изнајмете си баба. Плус, таа не седи цело време пред компјутер фејсбук и твитер, не пишува смс и знае да раскажува приказни. Ви недостигаат колачи со мирис на цимет, највкусниот џем на светот, пита со спанаќ. Изнајмете си баба. Плус, таа не седи цело време пред компјутер фејсбук и твитер, не пишува смс и знае да раскажува приказни. Имено, се работи за фирма, која прерасна во национална франшиза, а се нарекува Rent-A-Grandma. Таа им пружа на Американците можност да си изнајмат жена постара од 50 години, која...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top