Tag: блиску

strajk

Се гледа крајот на десетдневниот штрајк во образованието

Учениците нема да бидат оштетени поради штрајкот во образованието. Ќе се изнајде начин да не им бидат одземени викендите ниту пак дел од зимскиот распуст, најавуваат oд СОНК. Учениците нема да бидат оштетени поради штрајкот во образованието. Ќе се изнајде начин да не им бидат одземени викендите ниту пак дел од зимскиот распуст, најавуваат oд СОНК. Штрајкот во образованието има реални шанси да биде прекинат, но дури во среда. Лидерот на синдикалците, Дојчин Цветановски синоќа оствари средба со владин функционер по што изјави дека  преговорите се мрднале од мртва точка, но дека до решение сеуште...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad