Tag: блекбурн

lili

Блекбурн потпиша договор со осумгодишно девојче

Англискиот премиерлигаш Блекбурн потпиша договор со осумгодишното девојче Лили Лоусон, кое на 14 натпревари постигна дури 70 голови. Ова и не би била толку интересна приказна доколку малечката Лили не тренира со машкиот тим на Блекбурн на нејзина возраст. Англискиот премиерлигаш Блекбурн потпиша договор со осумгодишното девојче Лили Лоусон, кое на 14 натпревари постигна дури 70 голови. Ова и не би била толку интересна приказна доколку малечката Лили не тренира со машкиот тим на Блекбурн на нејзина возраст. Информациите од Островот велат дека се работи за неверојатен фудбалски талент. Таа досега...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top