Tag: блажевиќ

Blazevic

Срби и Хрвати пазете се од Македонија!

Ако станам селектор на Македонија, добро да се чувате Срби и Хрвати, им порача потенцијалниот кандидат за селектор на македонската репрезентација Мирослав Ќиро Блажевиќ во изјава за српски Курир. Поранешниот селектор на хрватската фудбалска репрезентација во свој стил им порачува на селекциите на Србија и Хрватска да се чуваат од Македонија, посебно ако тој застане на кормилото на нашата репрезентација. Контроверзниот фудбалски стручњак истакнува дека преговорите со Фудбалскиот сојуз на Македонија за негов избор се во завршна фаза и дека во квалификациите ќе “им е** мајка на Србите и...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top