Tag: благородници“

Ketrin

Лекција за елеганција

Кетрин Зета Џонс и нејзиниот сопруг Мајкал Даглас важат за „Холивудски благородници“ но денес Кетрин  се поклона пред вистински член на кралското семејство. Кетрин Зета Џонс и нејзиниот сопруг Мајкал Даглас важат за „Холивудски благородници“ но денес Кетрин  се поклона пред вистински член на кралското семејство. Холивудската актерка Зета Џонс (41) со сопругот Мајкал Даглас (66), пристигнаа во Бакингамската  палата со своите две деца, синот Дилан и ќерката Карис на церемонијата во нејзина чест.Кетрин доби орден од принцот Чарлс за нејзините достигнувања во областа на филмската индустрија и добротворната...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad