Tag: бијонсе

Beyonce

И нудат 500 милиони долари само за да седи и да мрчи

Славната американска дива Бијонсе добила неверојатна понуда од Сајмон Ковел. Славната американска дива Бијонсе добила неверојатна понуда од Сајмон Ковел. Познато е дека Сајмон Ковел бара нова постава за судење за шоуто X-Factor, а според пишувањето на американските медиуми, за таа работа конкурира Бијонсе. На славната пејачка за таа работа и се понудени 500 милиони американски долари, а тие пари би требала да ги добие доколку го потпише договорот за наредните пет сезони на популарното шоу. Годишната плата тогаш би изнесувала околу 100 милиони долари, а Ковел е подготвен да издвои толку пари...

Continue reading

Beyonce fly

Бијонсе е „коњска мува“

“Scaptia beyonceae“ е пронајдена во 1981 година во државата Квинсленд, истата година кога е родена и поп дивата Бијонсе. На пејачката Бијонсе и’ беше укажана сомнителна чест од австралиските научници кои по нејзе ја нарекоа ретката коњска мува која се наоѓа во северниот дел на Квинсленд.Истражувачот од институтот “ЦСИРО“, Брајан Лесард решил коњската мува да ја нарече “дива помеѓу мувите“. “Коњската мува има златни влакна на абдоменот, па затоа на мувата и’ го даваме името Бијонсе“, рекол Лесард. “Scaptia beyonceae“ е пронајдена во 1981 година во државата Квинсленд, истата година кога е родена...

Continue reading

Bijonce

Бијонсе носела лажен труднички стомак

За време на доделувањето на MTV наградите, пејачката сакајќи што подраматично да ја објави веста дека е бремена, носела лажен стомак. За време на доделувањето на MTV наградите, пејачката сакајќи што подраматично да ја објави веста дека е бремена, носела лажен стомак. Бијонсе е навистина бремена, но бидејќи нејзиниот стомак не бил толку голем одлучила да стави вештачки, за да остави поголем впечаток при објавата на среќната вест, пишува MediaTakeOut. „Бијонсе е навистина трудна, но само осум недели и стомакот не и е толку голем како што можеше да се види на доделувањето ан наградите на MTV. Користеше...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad