Tag: битолската

Битолската болница е со полни капацитети, болницата во Охрид ќе ги прифаќа заболените од COVID-19

Бидејќи во Клиничката болница во Битола нема повеќе слободни места, од денес пациентите од овој регион ќе се хоспитализираат во болницата во Охрид, истакна на денешната прес конференција министерот за здравство во Владата на Република Македонија д-р Венко Филипче. Бидејќи во Клиничката болница во Битола нема повеќе слободни места, од денес пациентите од овој регион ќе се хоспитализираат во болницата во Охрид, истакна на денешната прес конференција министерот за здравство во Владата на Република Македонија д-р Венко Филипче. Министерот подвлече дека, охридската болница има план, слободни кревети...

Continue reading

logo

ДИК го подигна целокупниот избирачки материјал

Претставниците на Државната изборна комисија, под силно обезбедување, утрово од битолската печатница „Киро Дандаро“ го подигнаа целокупниот избирачки материјал за спроведување на првиот изборен круг од претседателските избори. Претставниците на Државната изборна комисија, под силно обезбедување, утрово од битолската печатница „Киро Дандаро“ го подигнаа целокупниот избирачки материјал за спроведување на првиот изборен круг од претседателските избори. Претставниците на Државната изборна комисија, под силно обезбедување, утрово од битолската печатница „Киро Дандаро“ го подигнаа целокупниот избирачки...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top
Ad