Tag: билдерберг

Кој заговоара нова Светска Војна?

На последниот состанок на групата Билдеберг, која многумина ја сметаат за светска влада во сенка, детално биле анализирани Кина, Ирак, Русија и кризата во ЕУ и заклучено е дека населението на планетата се намалува пребавно за што алтернатива е нова светска војна. На последниот состанок на групата Билдеберг, која многумина ја сметаат за светска влада во сенка, детално биле анализирани Кина, Ирак, Русија и кризата во ЕУ и заклучено е дека населението на планетата се намалува пребавно за што алтернатива е нова светска војна. Медиумите изнесуваат претпоставки дека оваа моќна група, во која членуваат...

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top