Tag: бикините

bikini

Како изгледале плажите пред појавата на бикини

Како што температурите растат, така пред сечии очи почнуваат да играат слики од море, плажа, лежалки, бранови. Патувањата на плажа во САД во минатото биле стандардна семејна активност од почетокот на 20 век и со тек на време еволуирале во модерна, крајбрежна активност. Одморите на плажа почнале да стануваат популарни по појавата на железничкиот превоз, како достапно средство за транспорт. Дали некогаш сте се запрашале како изгледале костимите за капење во тој конзервативен свет? Во тоа време постоеле костими за капење, но многу поинакви од она што денес ние подразбираме под костими за капење....

Continue reading© All rights reserved. Powered by YOOtheme.
Back to Top